Tilitanttikuvake
 
Kirjaudu

Edullinen ja helppo verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma pienyrittäjille, taiteilijoille, järjestöille ja yhdistyksille. Kokeile ilmaiseksi 14 päivää.

  • Kaikille laitteille
  • Päiväkirja
  • Matkakulut
  • Tilikartta
  • Pääkirja
  • Tuloslaskelma
  • Tase
Kirjanpitokuvake

Helppoa kirjanpitoa

Tilitantti sopii mainiosti etenkin pienyrittäjän kirjanpitoon. Kahdenkertainen kirjanpito riittää myös, jos yritysmuotosi kasvaa toiminimeä suuremmaksi.

Mobiilikuvake

Myös mobiilissa

Kirjanpito toimii tietokoneen lisäksi myös tabletissa tai matkapuhelimessa ilman erillisen apin asentamista. Voit siis merkitä kirjanpitotapahtuman ja ladata valokuvan tositteesta vaikkapa ostosreissullasi.

Autokuvake

Matkapäiväkirja

Tilitantissa kilometrikorvaus ja päiväraha lasketaan automaattisesti. Kirjaa matkakulut eli ajokilometrit ja matkapäivät vaikka suoraan tilitapahtuman yhteyteen.

Pilvikuvake

Tuo myös tositteesi

Tilitantti on täysin pilvipohjainen eli sinun ei tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi. Voit tuoda myös kirjanpitotapahtumiin liittyvät tositteet, kuten laskut ja kuitit Tilitanttiin, jolloin näet ne aina suoraan päiväkirjassasi.

Kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy lisää! Saat halutessasi kokeilutunnukset, joilla pääset tutustumaan Tilitantin ominaisuuksiin ennen hankintaa 14 päivän ajan.

Sukunimi
Etunimi
Sähköposti

Miten Tilitantti voi olla näin edullinen kirjanpito-ohjelma?

Tilitantin edullisuus perustuu kevyeen rakenteeseen, jossa ei ole turhia lisäominaisuuksia vaikeuttamassa pienyrittäjän omaa kirjanpitoa. Se on suunniteltu erityisesti meille ihan tavallisille pienyrittäjille kuten taiteilijoille, käsityöharrastajille tai itsenäisille jälleenmyyjille. Kirjanpito on kahdenkertainen, joten mikään ei estä käyttämästä Tilitanttia myös hieman isomman yrityksen kirjanpito-ohjelmana.

Kuten innoituksena toiminut Tappio-ohjelma, myös Tilitantti perustuu käyttäjän omaan vastuuseen. Eli kirjanpitolaskelmat on syytä tarkistaa aina kauden lopussa ja varmuuskopioida tositteet myös omalle tietokoneellesi.

Tilitantti on halpa, mutta ei täysin ilmainen kirjanpito-ohjelma. Käyttömaksuilla katetaan lähinnä palvelintilaan liittyvät kulut.

48 €
vuosi (sis. alv)

4 € / kk
(3,23 € ilman alv)

TilitanttikuvakeMistäs se Tilitantti tänne lennähti?

Tilitantti syntyi omasta tarpeestani järjestää sähköinen kirjanpito pienyritykselle helposti ja edullisesti. Aluksi käytin taiteilijan kirjanpito-ohjelmana ilmaista Tappio-ohjelmaa, mutta koin sen Windows-pohjaisena asennettavana ohjelmana vanhanaikaiseksi ja hieman kömpelöksi.

Päätin jalostaa samaa ideaa uuteen muotoon ja suunnitella verkkopohjaisen kirjanpito-ohjelman, joka olisi yhtä helppokäyttöinen ja vieläpä osittain yhteensopiva Tappio-ohjelman kanssa. Näin kirjanpito olisi käytettävissä selaimella missä vain ja löytäisin aina myös tositteet samasta paikasta.

Tilitantti on ollut minun ja muutamien ystävieni käytössä jo vuosia. Sana on kuitenkin kiirinyt ja päätin tarjota verkkokirjanpitoa myös muiden käyttöön mahdollisimman edullisesti, mutta kuitenkin niin, että saan ylläpitokulut katettua.