Kirjaudu

Edullinen ja helppo verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma pienyrittäjille, taiteilijoille, järjestöille ja yhdistyksille. Kokeile ilmaiseksi 14 päivää.

Helppo ja edullinen kirjanpito-ohjelma

Tilitantti.fi on verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma, joka sopii mainiosti vaikkapa toiminimelle, ammatinharjoittajalle, pienyrittäjille, järjestöille ja yhdistyksille.

Lue lisää »
Kirjanpitokuvake

Helppoa kirjanpitoa

Tilitantti sopii mainiosti pienyrittäjän omaan kirjanpitoon. Kahdenkertainen kirjanpito riittää myös, jos yritysmuotosi kasvaa toiminimeä suuremmaksi.

Mobiilikuvake

Myös mobiilissa

Kirjanpito toimii tietokoneen lisäksi myös tabletissa tai matkapuhelimessa ilman erillisen apin asentamista. Voit siis merkitä tilitapahtuman ja ladata valokuvan tositteesta vaikkapa ostosreissullasi.

Autokuvake

Matkapäiväkirja

Pidä kirjaa ajoistasi ja matkapäivistä. Voit liittää matkatiedon myös suoraan tilitapahtumaan. Tilitantti laskee matkakulut puolestasi.

Pilvikuvake

Tuo myös tositteesi

Tilitantti on täysin pilvipohjainen eli sinun ei tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi. Voit tuoda myös tilitapahtumiin liittyvät tositteet, kuten laskut ja kuitit Tilitanttiin, jolloin näet ne aina suoraan päiväkirjassa tilitapahtuman yhteydessä.

Kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy lisää! Saat halutessasi kokeilutunnukset, joilla pääset tutustumaan Tilitantin ominaisuuksiin ennen hankintaa 14 päivän ajan.

Sukunimi
Etunimi
Sähköposti

Miten Tilitantti voi olla näin edullinen kirjanpito-ohjelma?

Tilitantin edullisuus perustuu kevyeen rakenteeseen, jossa ei ole turhia lisäominaisuuksia vaikeuttamassa pienyrittäjän omaa kirjanpitoa. Sitä ei olekaan suunnattu kirjanpidon ammattilaisille, vaan meille ihan tavallisille pienyrittäjille kuten taiteilijoille, käsityöharrastajille tai itsenäisille jälleenmyyjille. Kirjanpito on kahdenkertainen, joten mikään ei estä käyttämästä Tilitanttia myös hieman isomman yrityksen kirjanpidossa.

Kuten innoituksena toiminut Tappio-ohjelma, myös Tilitantti perustuu käyttäjän omaan vastuuseen. Eli kirjanpitolaskelmat on syytä tarkistaa aina kauden lopussa ja varmuuskopioida tositteet myös omalle tietokoneellesi.

Tilitantti on halpa, mutta ei täysin ilmainen kirjanpito-ohjelma. Käyttömaksuilla katetaan lähinnä palvelintilaan liittyvät kulut.

48 €
vuosi (sis. alv)

4 € / kk
(3,23 € ilman alv)

Mistäs se Tilitantti tänne lennähti?

Tilitantti syntyi omasta tarpeestani helppokäyttöiselle ja edulliselle työkalulle taiteilijan kirjanpitoon. Aluksi käytin itsekin ilmaista Tappio-ohjelmaa, mutta koin sen kuitenkin Windows-pohjaisena asennettavana ohjelmana vanhanaikaiseksi ja hieman kömpelöksi.

Päätin jalostaa samaa ideaa uuteen muotoon ja suunnitella verkkopohjaisen kirjanpito-ohjelman, joka olisi yhtä helppokäyttöinen ja vieläpä osittain yhteensopiva Tappio-ohjelman kanssa. Näin kirjanpito olisi käytettävissä selaimella missä vain ja löytäisin aina myös tositteet samasta paikasta.

Tilitantti on ollut minun ja muutamien ystävieni käytössä jo vuosia. Sana on kuitenkin kiirinyt ja päätin tarjota palvelun myös muiden käyttöön mahdollisimman edullisesti, mutta kuitenkin niin, että saan ylläpitokulut katettua.