Tilitanttikuvake
Kirjaudu
Etusivu » Ominaisuudet

Ominaisuudet

Edullinen hinta

Alviton hinta alle 39 €/vuosi, siis vain 3,23 €/kk.
(Alvillinen hinta 48 €/vuosi)

Tilitantin edullisuus perustuu kevyeen rakenteeseen, jossa ei ole turhia lisäominaisuuksia vaikeuttamassa pienyrittäjän kirjanpitoa. Tilitantti on halpa, mutta ei kuitenkaan täysin ilmainen kirjanpito-ohjelma. Käyttömaksu kattaa lähinnä palvelintilaan liittyvät kulut.

Ei asentamista, toimii myös mobiililaitteellasi

Tilitantti on täysin verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma. Tuorein versio on aina tarjolla kaikilla laitteilla ilman asentamista ja versiopäivityksiä.

1-3 käyttäjää/yritys

Oletuskäyttäjän lisäksi yritys voi luoda tunnukset kahdelle lisäkäyttäjälle ilman lisähintaa.

Yksi käyttäjä, monta yritystä

Onko sinulla useampi yritys, joiden kirjanpidosta vastaat? Vuosimaksu on yritys- eli kirjanpitokohtainen, mutta voit hallita usean yrityksen kirjanpitoa yhdellä tunnuksellasi. Voit lisätä itse uusia kirjanpitotilejä milloin haluat.

Tilitantti sopii myös pienelle tilitoimistolle: Kirjanpitäjänä et välttämättä tee omaa kirjanpitoasi Tilitantissa, jolloin maksat vuosimaksun vain asiakaskirjanpitojen osalta. Vuosimaksu asiakkaillesi on sama kuin muillekin Tilitantin käyttäjille ja mukaan on mahdollista ottaa Laskufantti-laskutusominaisuus. Kun lisäät asiakkaallesi kirjanpitotilin Tilitantissa, saat automaattisesti vuosimaksulaskun, jonka maksajana on oma yrityksesi ja palvelun saajana asiakkaasi. Voit laskuttaa vuosimaksun muun kirjanpitolaskutuksen ohessa.

Kahdenkertainen kirjanpito

Kirjanpito on kahdenkertainen, mutta silti helppokäyttöinen. Voit käyttää Tilitanttia siis myös, vaikka yritysmuotosi vaihtuisi jatkossa isompaan.

Pääkirja, tuloslaskelma ja tase

Laskelmaraportit veroilmoitusta varten ovat jatkuvasti ajan tasalla. Saatavilla myös vertailu edelliskauteen ja tuloksen kehitys esitettynä graafina.

Kuittien lataus päiväkirjaan

Liitä tositetideostoja tai nappaa vaikka kännykälläsi kuva kuitista ja tuo se Tilitanttiin missä ja milloin vain. Lataa tilikauden tositteet Tilitantista omalle koneellesi helposti ZIP-pakettina.

Automaattinen ALV-laskelma

Automaattinen arvonlisäverolaskelma. Kaikki ALV-velat ja -saamiset koottuna omaverossa tehtävää ilmoitusta varten.

Tilitapahtumien tuonti pankin CSV-tiliotteelta

Lataa pankkitiliotteesi verkkopankista CSV-tiedostona ja tuo tapahtumat kirjanpitoon suoraan siitä ja tarkista Laskufantti-laskujen suoritetut maksut.

Matkapäiväkirja

Pidä kirjaa työmatkoistasi. Matkakululaskuri laskee kilometrikorvaukset ja kotimaan päivärahat veroilmoitustasi varten.

Useita tilikarttamalleja

Tilitantissa on valmiit tililuettelot erilaisten yritysten tarpeisiin, olitpa sitten aloitteleva yrittäjä tai yritystoiminnassasi jo hyvässä vauhdissa. Tilikartat ovat myös muokattavissa. Tarjolla myös esimerkiksi yhdistyksen tilikartta ja kiinteistötilikartta.

Kustannuspaikat

Haluatko kohdentaa kirjanpitoasi eri kustannuspaikoille? Sekin onnistuu helposti ja voit näin tarkastella laskelmaraportteja kustannuspaikoittain.

Lisäominaisuutena Laskufantti -laskutusohjelma

Jos tarvitset kirjanpidon yhteyteen kevyen laskutusominaisuuden, Laskufantti on oiva ratkaisu. Se on helppokäyttöinen ja edullinen Tilitantin lisäominaisuus. Lue lisää Laskufantti -laskutusohjelmasta »

Ilmainen kokeilujakso

Käyttö alkaa aina ilmaisella 14 vrk kokeilujaksolla, jonka jälkeen voit jatkaa käyttöä maksamalla vuosimaksun.


Aloita kokeilu nyt
Tilitantti-lintu